top of page

Een unieke culinaire ervaring met verrassende smaken of ontspannen genieten van heerlijke gerechten zonder poespas? Bij Vessel – met prachtig uitzicht over het IJ – kun je terecht voor beiden!

Vessel, gevestigd in de hippe Amsterdamse Houthavens, biedt een brasserie én een restaurant. Geniet van een heerlijk ontbijt, informele lunch of diner in het ruime atrium van de brasserie. Of beleef een culinaire avond in ons restaurant waar je kunt kiezen uit een zes- of achtgangenmenu met bijpassende wijnen.  

vessel_252-1_edited.jpg

RESTAURANT

Dé culinaire ervaring aan het IJ. Schuif aan bij restaurant Vessel in Amsterdam en geniet van een heerlijk zes- of achtgangenmenu met bijpassende wijnen! Geef de chef carte blanche. Laat je verrassen door de creativiteit van onze koks met een bijzonder ‘tasting menu’ vol rijke smaken en vernieuwende gerechten.

Het restaurant is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 18:00-23:00.

Gezellig borrelen, heerlijk dineren, genieten van het mooie uitzicht en de ontspannen sfeer: bij brasserie Vessel kan het allemaal. Plof neer op één van de zachte loungebanken – of bij een tafeltje – in het atrium, strijk neer op het terras of drink een Espresso Martini aan de bar. Vessel is jouw all-day-destination: van een smaakvol ontbijt en (The Sunday) brunch tot borrelen in de late uurtjes.

De brasserie is doordeweeks geopend van 07:00-23:00 en in het weekend van 08:00-23:00.

image00001 2.jpeg

BRASSERIE

bottom of page