top of page

YOUR GO-TO SPOT VOOR MEETING, GET-TOGETHERS EN DINNERS

You’ve found it: dé leukste locatie voor jouw exclusieve event, feestelijk diner en creatieve meeting-slash-brainstormsessie.  Deze toffe eventlocatie, gevestigd in de Amsterdamse Houthavens, is een ware hotspot met design, cocktails, prachtig uitzicht over het IJ en finger-lickin’-good eten. Wat de reden ook is voor jouw evenement; Vessel is de hidden gem waar jij naar op zoek bent!

 

Nieuwsgierig? Scroll verder! 
of stuur een e-mail naar: events@vesselamsterdam.nl

TheJuly_Party_Boat_Co-034_edited.jpg

MEETING?

Jij weet: creatieve ideeën komen niet tot stand in saaie, Tl-verlichte vergaderzalen. En dus biedt Vessel inspirerende plekken met prachtig uitzicht over het IJ én ongelimiteerd cafeïne voor jouw niet-zo-standaard-meeting of creatieve brainstormsessie. In onze Dock Room kun je terecht tot 18 pax en in The Galley tot wel 100 pax. 

TheJuly_Party_Boat_Co-206-min_edited.jpg

CHEERS!

Rosé in de volle zon, kleurrijke cocktails op het terras, proosten met bubbels. Vessel is dé plek voor jouw bruisende Birthday Bash, Ibiza-goodbye-party of relaxte get-together met waanzinnig uitzicht over het IJ. Deze woonkamer met ongedwongen sfeer is perfect voor jouw event.

TheJuly_Party_Boat_Co-008-min_edited.png

AAN TAFEL!

Bij Vessel voelt een private diner meteen goed, want hier dineer je met prachtig uitzicht over het IJ. Besteed het koken (en de afwas) lekker uit, laat je compleet in de watten leggen met overheerlijke wijn en geniet van ons all day menu, vers bereid door onze chef-koks. Voor groepen bieden we een groepsmenu aan dat kan variëren van veganistisch of vegetarisch tot met vleesgerechten.

230907-18_edited.jpg

YOUR GO-TO SPOT

BRASSERIE

Het Atrium is perfect voor groepsdiners waar je geniet van culinaire hapjes, je gezelschap en de open keuken, of waar je gruwelijke espresso martini’s drinkt bij een knisperende openhaard. Perfect voor elke bijzondere gelegenheid tot ± 200 personen.

DOCK ROOM

Op zoek naar een toffe vergaderlocatie, bijzondere eventruimte of intieme plek voor een privé diner? Onze ‘Dock Room’ is dé plek voor jouw productieve meeting, familiediner en event. Voor privé diners biedt deze ruimte plek voor 18 personen.

V2.png
websitesetupfoto.png

EVENT SPACES 

V3.png
V4.png

THE GALLEY

Ideaal voor jouw creatieve brainstorm, werksessie of dat perfecte diner waar je het nog maanden over kunt hebben. The Galley biedt verschillende mogelijkheden van seminars tot trainingen en presentaties. Idee voor een evenement? Wij denken mee. 

125 m² | Tot 120 personen | Let’s Meet | Private Dining

TERRAS

Denk: heerlijke cocktails, relaxte vibes, een prachtige zonsondergang en een knisperend vuurtje om op te warmen. En, wat dacht je van bijzonder uitzicht over het IJ en verrassende hapjes om te delen? Ons terras is de perfecte spot voor drankjes en eindeloze zomeravonden.

HIGH BAR

Heerlijk borrelen met vrienden, collega’s en familie? Onze high bar is ideaal voor verfrissende cocktails, walking dinner of een breakout sessie. Toch liever van een sit-down dinner genieten? Everything is possible at Vessel!

V5.png
V6.png
V9.png
V10.png
V7.png
V8.png
bottom of page