top of page
vessel_206 1.jpg

 EEN CULINAIRE ERVARING

Dé culinaire ervaring aan het IJ. Schuif aan in ons restaurant Vessel voor een goed glas wijn, prachtig uitzicht over het IJ én een bijzonder ‘tasting menu’. Verwacht rijke smaken, vernieuwende gerechten en persoonlijke aandacht. Het enige wat je hoeft te doen? Kiezen tussen een zes- en achtgangenmenu. Bon appétit!

BIJZONDER TASTING MENU

Geniet van een culinaire avond. Geef onze chef carte blanche en laat je verrassen met een bijzonder zes- of achtgangenmenu, mét bijpassende wijnen. Verwacht rijke smaken, verrassende ingrediënten en creatieve, vernieuwende gerechten! (Yes, vegetarisch is mogelijk.) Alles is met passie bereid, en dat proef je!

Zesgangenmenu: €69 (wine pairing: €35)
Achtgangenmenu: €84 (wine pairing: €42,50)
Cheese experience: vanaf €15

Nieuwsgierig? Bekijk het voorbeeld menu voor een impressie.

vessel_208-1.jpg
vessel_229-1.jpg
vessel_143-1.jpg

WERELDSMAKEN VAN EEN ZEEUWSE KOK

Proef de verrassende smaken van chef Freek. Deze ervaren chef – die voorheen werkte in sterrenrestaurants Ciel Bleu en de Zwetheul – heeft een voorliefde voor moderne, seizoensgebonden en creatieve gerechten – geïnspireerd op keukens van over de hele wereld. De stijl van Freek? Die wordt gekenmerkt door het gebruik van pure ingrediënten, zonder poespas. Tease, please & surprise!

OPENINGSTIJDEN

Restaurant Vessel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 18:00-23:00.

Brasserie Vessel is doordeweeks geopend van 07:00-23:00. In het weekend kun je tussen 08:00-23:00 in de brasserie terecht.

Pssst: elke eerste zondag van de maand kun je bij ons terecht voor een Boozy Brunch!

bottom of page